j.j. abrams destekli apple tv+ müzikali little voice’tan fragman

j.j. abrams destekli apple tv+ müzikali little voice’tan fragman


j.j. abrams köklerine dönüyor


Star Trek ve Star Wars gibi büyük yapımlar sağ olsun, insanlar J.J. Abrams’ın kariyerine nasıl başladığını çoktan unutmuş gözüküyor. Lost, Mission: Impossible III ve hatta Alias’tan önce Abrams, en iyi Keri Russell’ın başrolünde yer aldığı drama dizisi Felicity’nin yazar-yönetmen-yaratıcısı olarak televizyon dünyasında kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Şimdi köklerine geri dönen Abrams, Apple TV+’ın yeni dizisi Little Voice’ın arkasında yeralıyor.

Abrams’ın ABD’li şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve piyanist Sara Beth Bareilles ile ortaklaşa yürüttükler Little Voice, genç bir kadının müzikle var olma öyküsüne odaklanıyor. Bir yandan hayallerinin peşinden koşarken diğer yandan küçük kardeşinin sorumluluğu ve ödemek zorunda olduğu faturaların yükü altında savaşan Bess’in hikayesini takip edeceğimiz yapımda Sean Teale, Colton Ryan, Shalini Bathina, Kevin Valdez, Phillip Johnson Richardson ve Chuck Cooper gibi isimler de yer alıyor.

Paylaşılan ilk fragmanıyla biraz 90’lar havası verse de J.J. Abrams hatrına biraz bakacağımız Little Voice, 10 Temmuz’da Apple TV + üzerinden yayınlanmaya başlayacak.