james gray’in yeni filmi armageddon time’ın oyuncu kadrosu adeta yıldızlar geçidi

james gray’in yeni filmi armageddon time’ın oyuncu kadrosu adeta yıldızlar geçidi


yok yok


Son olarak Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı uzay draması Ad Astra filminin yönetmen koltuğunda oturan James Gray’in bir sonraki projesinin  detayları belli olmaya başladı. Gray’in Armageddon Time isimli bir gençlik draması olacak yeni filminin oyuncu kadrosu şimiden göz kamaştırıyor.

Ronald Reagan’ın seçildiği 1980 ABD başkanlık seçimi döneminde geçecek film hakkında konuşan James Gray, Armageddon Time’ın politik ve tarihsel bir anlatının parçası olması istediğini belirtti. “İnsanlar ve insani duygulara ilişkin bir film yapacağım için çok hevesliyim. Evet, film çocukluğumdan izler taşıyor ama daha çok aile içindeki sevginin farklı katmanlarının resmini çizecek bir film olacak” sözleriyle projeye ilişkin ipuçları verdi.

Ad Astra’yla Oscar sezonunda kendisini bol bol andığımız Gray’e bu filminde iddialı bir oyuncu kadrosu eşlik edecek. Cate Blanchett, Robert De Niro, Oscar Isaac, Anne Hathaway ve Donald Sutherland gibi isimlerin başrollerini paylaşacağı yapımın senaryosu da James Gray imzasını taşıyor. Corona virüs sonrası hemen filmin çekimlerine başlamayı planlayan Gray, filmin çekimlerini New York’ta gerçekleştirecek.

Hem kamera arkası hem de önündeki isimlerle şimdiden iddialı yapımlardan biri haline gelen Armageddon Time ile ilgili gelecek her detayı merakla bekliyoruz.