kingsman serisinin spin-off filmi the king’s man’den yeni fragman

kingsman serisinin spin-off filmi the king’s man’den yeni fragman


18 eylül'de vizyonda


2014 yılında vizyona giren The Secret Service ile başlayan ve 2017’de beyaz perdede gördüğümüz ikinci film The Golden Circle’ın ardından; seriyi bir adım daha ileri ama zaman dilimi olarak da geçmişe götürecek Kingsman spin-off’undan uzun bir aradan sonra yeni fragman paylaşıldı.

Senaryosunu ve yönetmenliğini Matthew Vaughn’un yaptığı süper yaratıcı isimli The King’s Man, bu filmde seriye adını veren istihbarat örgütünün kuruluş öyküsünü anlatacak. The King’s Man, Eggsy (Taron Egerton), Harry (Colin Firth) ve hatta Statesman karakterinin hikayelerinin başlangıcından önce, örgütün nasıl kurulduğunu ve tarihin en kötü tiranlarının milyonlarca kişinin yok edileceği savaş hazırlığına çomak sokan Kingsman istihbarat örgütünün durdurma mücadelesini anlatacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Alison Steadman, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton ve Tom Hollander gibi isimler yer alıyor. 14 Şubat 2020’de vizyona girmesi planlanan ama daha sonra yılın sonuna, 18 Eylül’e ertelenen The King’s Man filminden paylaşılan yeni fragman hemen burada.