margot robbie’li bir pirates of the caribbean filmi yolda

margot robbie’li bir pirates of the caribbean filmi yolda


birds of prey'in yazarından


DC’nin Birds of Prey’i için bu sene aynı projede yer alan Margot Robbie ve filmin senaristi Christina Hudson, yeni bir proje için tekrar bir araya geliyor. İkiliyi tekrar buluşturacak yapım ise Pirates of the Caribbean.

Disney’in en önemli markalarından Pirates of the Caribbean, serinin son filmlerinin gişede başarısız rakamlara ulaşması ve serinin ana karakteri Jack Sparrow’u canlandıran Johnny Depp’in tartışmalı magazin hayatı ile birlikte önemini giderek yitirmişti. Geçtiğimiz senelerde Chernobyl’in yazarı Craig Mazin’in senaryosunu kaleme alacağı, Johnny Depp’siz bir Pirates of the Caribbean remake’i için çalışmalara başladığını duyuran Disney, aynı marka için başka bir filmin daha hazırlığına girişmiş bile.

Bahsi geçen yeni Pirates of the Caribbean projesi, orijinal seri ile bağlantılı bir yeniden yapım ya da devam filmi olmayacak. Orijinal seri gibi Disneyland tema parkında yer alan Pirates of the Caribbean’dan uyarlanacak olan yapımın senaryosunu Bumblebee ve Birds of Prey gibi yapımlarda yer alan Christina Hudson kaleme alacak. Serinin başrolünde ise Hudson’ın Birds of Prey’de birlikte çalıştığı Margot Robbie yer alacak. Oceans serisinin kadın oyuncularla çekilen versiyonu gibi Margot Robbie’nin liderliğinde ağırlıklı olarak kadın karakterlerden oluşan bir korsan çetesinin macerasının anlatılacağı dedikoduları yüksek sesle konuşulmaya başlayan yapımdan yakın zamanda bir doğrulama haberinin de geleceği umudundayız.

Henüz erken aşamada olan projede yer alacak diğer isimler ve prodüksiyonun başlangıç tarihi şimdilik belirsiz olsa da, yakın zamanda projeden daha fazla haber alacağız gibi görünüyor.