normal people’ın kreatif kadrosundan yeni bir yapım daha geliyor

normal people’ın kreatif kadrosundan yeni bir yapım daha geliyor


conversations with friends


Senaryosuyla kalp kırmanın yanında bolca övgü de toplayan Hulu dizisi Normal People, tek sezonluk bir proje olmasıyla da tadını damağımızda bırakmıştı. Sally Rooney’nin romanından adapte edilen dizi ikinci bir sezonla geri dönmüyor olsa da yine aynı kreatif kadronun ve yazarın arkasında yer aldığı başka bir dizinin mutlu haberi geldi.

Normal People gibi yaklaşık yarım saatlik 12 bölümden oluşacak Conversations With Friends’in baş yönetmeni Room’dan tanıdığımız Lenny Abrahamson ve dizinin yazar kadrosunun başında da Alice Birch yer alıyor. Dublin’de yaşayan üniversiteli iki kadının kendilerinden yaşça büyük evli bir çiftle çetrefilli ilişkilerini anlatan roman, Rooney’nin ilk romanı. Bu romanda da Normal People’a benzer bir şekilde romantik ilişkilerle ilgili kompleks detaylar ele alınıyor.

Henüz oyuncu kadrosuyla ilgili bir hareketlilik bulunmasa da Hulu’nun dizileri hayata geçirme sürecinin hızlı olduğunu biliyoruz. Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal’ın oyuncu kadrsounda bulunduğu Normal People’ın ise bu seneki Emmy ödüllerine domine etmesi bekleniyor.