patty jenkins justice league teklifini reddetmiş

patty jenkins justice league teklifini reddetmiş


üzdün be jenkins


2017’de vizyona giren Wonder Woman’la süper kahraman evrenine sağlam bir giriş yapan Patty Jenkins’in bu Ağustos’ta çıkması planlanan Wonder Woman 1984’u da merakla bekleniyor. Bu başarısına karşın, Jenkins verdiği bir röportajda çizgi romanlarla büyümediğini ve karmaşık, bağlantılı hikayelerden oluşan evrenlere çok aşina olmadığını belirtti.

DC evreninin başka bir ayağı olan Justice League filmiyle ilgili zamanında kendisine gelen bir teklifi reddettiğini açıklayan Jenkins, birbiriyle bağlantılı evrenlerle sayıca fazla karakterin bulunduğu bir filmi çekmek istemediğini belirtti. Çizgi romanlardan uyarlanan filmlerle bu evreni tanıdığını ve bundan dolayı ele alabileceği filmlerle ilgili seçici olduğunu belirten yapımcı, şimdilik karakter ağırlıklı filmlerin arkasında durmayı tercih ediyor gibi gözüküyor.

Marvel Studios’un Thor: The Dark World’ü için de adı geçmiş olan Jenkins, stüdyonun yönetmenler üzerindeki sıkı denetiminden dolayı orada çalışmanın kendisine uygun olduğunu düşünmediğini de paylaştı. Marvel’ın anlaşabildiği yönetmenlerle uzun süre çalıştığı görülse de Scott Derrickson ve Edgar Wright gibi yönetmenlerin de filmleri yapım aşamasında terk ettiği de biliniyor.

Piyasada aranan bir isim olduğu belli olan Jenkins, çektiği filmlerde eskiden izlediği süper kahraman filmleriyle bir şekilde yarıştığını da belirtmeden geçmedi. Eğer her şey yolunda giderse Ağustos’ta beyaz perdede göreceğimiz Wonder Woman 1984’un fragmanı hemen aşağıda.