peaky blinders’ın altıncı sezonuna sürpriz karakter

peaky blinders’ın altıncı sezonuna sürpriz karakter


açıklayın da görelim


Dizi bitiyor mu? Film mi geliyor? derken bizim de son durumunun ne olduğu hakkında fikrimizin kalmadığı Peaky Blinders’ın 6. sezonuna yeni ve sürpriz bir kadın karakterin dahil olduğu açıklandı.

İlk beş sezonunda prodüksiyonundan müziğine, oyunculuğundan senaryosuna kendisine hayran bırakan Peaky Blinders’ın 6. sezonu, tam yavaş yavaş şekillenmeye başlamışken sessiz sedasız ortalıklardan kaybolmuştu. Büyük ihtimalle corona kurbanı olan yapımdan uzun zaman sonra yeni haberler gelmeye başladı. Dizinin yönetmenlerinden Anthony Byrne, yeni sezonda sürpriz ve sürpriz olduğu kadar da güçlü bir kadın karakterin dahil olduğunu açıkladı.

“Yeni kadın karakterimiz harika ve aynı zamanda oldukça karanlık ve gizemli bir karakter. Peaky’de onun gibi bir kadın karakter görmemiştim. Şimdilik size kim olduğunu açıklamayacağım fakat ipucu vermem gerekirse Tommy ile kesinlikle parası için yakınlık kuracak ve ona bir şekilde meydan okuyacağını söyleyebilirim. Düşman olup olmadığı hakkında fikrim yok fakat iyi birisi olacağını düşünmüyorum.” açıklamasıyla karakterin diziye olan etkisiyle ilgili konuşan Byrne, “Yeni karakter kesinlikle Mosley’e benziyor. Benzer bir ideolojisi var ve bu daha önce söylediğim gibi bu durum herhangi bir karakter için tam bir meydan okuma. Karakterimizin silahları ya da çeteleri yok ama çok tehlikeli bir ideolojisi var. İdeolojiler bir virüs gibidir.” diyerek heyecanı da iyice körüklüyor.

Yeni sezonun ne zaman başlayacağıyla ilgili herhangi bir detay paylaşılmayan dizinin beşinci sezon fragmanıyla biraz olsun hafızamızı tazeleylim.