pixar’ın merakla beklenen animasyonu soul’dan yeni fragman

pixar’ın merakla beklenen animasyonu soul’dan yeni fragman


20 kasım'da vizyonda


Hayatımıza Toy Story, Incredibles ve Cars ve daha nice animasyon filmlerini kazandıran Pixar’ın; aşk, ölüm ve caz etrafında dolaştığı yeni yapımları Soul’dan bir fragman daha yayınlandı.

Inside Out, Monsters Inc., Up gibi son yılların sevilen ve ödüllü yapımlarıyla tanıdığımız Oscar ödüllü Pete Docter ve Star Trek: Discovery dizisinin senaryosunu kaleme alan Kemp Powers ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın seslendirme kadrosunda Tina Fey ve Jamie Foxx başroldeki

New York’un ünlü caz kulübü The Blue Note’ta sahneye çıkma hayalleri kuran müzik öğretmeni Joe Gardner’ın geçirdiği kazanın ardından ruhunun bedeninden ayrılıp çılgın bir yolculuğa yelken açma hikayesini konu alan Soul; “Bizi gerçekte biz yapan şeyler ne?” sorusu üzerinden aşk ve ölümü caz müzikle birleştiriyor.

Filmin Disney/ Pixar ortak yapımı olması ve Up ile Inside Out’ın yönetmeninin elinden çıkmasın yanında filmle ilgili en heyecan verici ama kafa karıştıran konu, film müziklerinde Trent Reznor ve Atticus Ross imzasını taşıması. İlk olarak vizyon tarihi 19 Haziran olarak açıklanan ama malum sebeplerden 20 Kasım’a ertelenen filmin fragmanı hemen aşağıda.