robert pattinson da tenet’i anlamamış

robert pattinson da tenet’i anlamamış


yalnız değiliz


Christopher Nolan’ın heyecanla ve biraz daha fazlasıyla beklediğimiz yeni yapımı Tenet, geçtiğimiz haftalarda artık beklemekten yorulduğumuz ilk fragmanını yayınlamış ve herkesin kafasında daha fazla soru işareti yaratmıştı. Filmin başrolünü John David Washington’la paylaşan Robert Pattinson, yakın zamanda verdiği bir röportajda seyircilerden çok da farklı bir konumda bulunmadığını belirterek bizi rahatlattı.

Esquire’a konuşan Pattinson, yönetmenin bütün filmleri gibi Tenet’in de çok karmaşık olduğunu söyledi ve film tamamlanıp birçok kez edit’lendikten sonra anlaşılabilir hale geldiğini de ekledi. Nolan’ın sonuyla ilgili hala ciddi tartışmalar dönen bilim kurgu hiti Inception’la yarışacak noktada gözüken Tenet’le ilgili olarak Pattinson, çoğunlukla Washington’dan yardım aldığını da belirtti.

Pattinson’ın söylediklerine rağmen filmin yönetmeni Nolan ise sanatçının filmi anladığından emin olduğunu belirtti. Pattinson senaryoyu okuduktan sonra oluşturduğu fikirlerin çok net olduğunu fakat aynı zamanda filmin yoruma açık noktalarını da çok iyi anladığını belirten Nolan, Batman’de de izleyeceğimiz aktörün hep dalga geçiyor gibi bir havası olduğunu fakat aynı zamanda inanılmaz direkt de olabildiğini açıklayarak bizleri şaşırttı.

17 Temmuz’da vizyona girecek filmden paylaşılan son fragman hemen aşağıda.