scott pilgrim vs. the world’un anime uyarlaması yavaş yavaş hayata geçiyor

scott pilgrim vs. the world’un anime uyarlaması yavaş yavaş hayata geçiyor


edgar wright'ın yalancısıyız


Şu sıralar adını Last Night in Soho, Set My Heart to Five ve The Chain gibi projelerle sık sık andığımız Edgar Wright, en sevilen filmlerinden Scott Pilgrim vs. the World’un anime uyarlamasının yolda olabileceğine dair açıklamalarda bulundu.

Bryan Lee O’Malley’nin aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Scott Pilgrim vs. The World’te, Ramona Flowers isimli bir kıza aşık olan Scott Pilgrim’in, kızı elde etmek için grubu Sex Bob-omb’un da yardımıyla Ramona’nın yedi eski sevgilisine karşı verdiği mücadeleleri izlemiştik. Michael Cera ve Mary Elizabeth Winstead’in başrollerini paylaştığı film, gişede pek başarılı olamasa da yıllar içinde bir kült haline gelmişti.

Edgar Wright, hayranların bir devam filmi için herhangi bir beklentisinin kalmadığı şu günlerde Scott Pilgrim vs. the World’un 10. yılını anmak ve yapım aşamasını anlatmak için filmin kadrosu ile birlikte Entertainment Weekly’e bir röportaj verdi. Wright, henüz herhangi bir kesinliği olmayan anime projesini ise şu sözlerle anlattı: “Henüz bir resmiyeti olmasa da, elimizdeki malzemeyi animasyon olarak tekrar değerlendirebileceğimiz bazı planlar var. O’Malley ve Jared LeBoff ile birlikte bir süredir şunu konuşuyorduk; çizgi romanları anime şeklinde uyarlasak nasıl olurdu acaba?”

Bir devam filmi projesi için umutlarımız çoktan tükenmiş olsa da, Wright’ın bu açıklamalarından sonra yeni bir Scott Pilgrim yapımı için heyecanlanmadık desek yalan olur. Bekleyip göreceğiz.