sylvester stallone’un seslendirdiği rocky belgeseli 9 haziran’da yayında

sylvester stallone’un seslendirdiği rocky belgeseli 9 haziran’da yayında


sahibinden temiz rocky belgeseli


Sinema dünyasının kült yapımlarından biri olan Rocky serisinin perde arkasını anlatacak hem de Sylvester Stallone’un bizzat seslendirdiği 40 Years Of Rocky: The Birth Of A Classic isimli belgesel 9 Haziran’da yayınlanacak.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Derek Wayne Johnson’ın üstlendiği belgesel, 40. yılını kutlayan filmin çekim sürecini ve kamera arkasında yaşananları ayrıntılarıyla anlatacak. Serinin bütün kısımlarından sahneler göreceğimiz belgeselin en can alıcı kısmı Rocky karakterine hayat veren Sylvester Stallone’un bizzat belgeseli seslendiriyor olması.

Projeyle ilgili konuşan Johnson, “Bu belgesel Rocky hayranları ve sıradan izleyiciler için altın değerinde. Ortaya çıkardığımız işten gurur duyuyoruz. Seyirciler yönetmen John Avildsen’in ev filmleri, prova çekimleri ve filmin yapımından perde arkası çekimleriyle daha önce hiç görmedikleri yeni hikayeler ve yeni görüntülere kavuşacaklar.” açıklamasını yaptı.

9 Haziran’da Apple TV ve Amazon üzerinden yayınlanacak 40 Years Of Rocky: The Birth Of A Classic’in fragmanı hemen aşağıda.