tash sultana’nın yeni albümünden ikinci tekli yayınlandı

tash sultana’nın yeni albümünden ikinci tekli yayınlandı


greed


2018’de ilk stüdyo albümü Flow State’i çıkartan Tash Sultana, bunun öncesinde YouTube üzerine koyduğu videolarla zaten hatırı sayılır bir üne sahipti. Nisan’da yeni albümünün bir parçası olacak ilk tekli Pretty Lady’yle sahalara dönen sanatçı, geçtiğimiz hafta da uzun zamandır beklenen The Last of Us Part II’nun soundtrack’i için PlayStation’la güçlerini birleştirmişti. Şimdi ise Sultana yeni bir tekliyle karşımızda.

Greed isimli parçanın belirli bir başarıya eriştikten sonra çevresindeki insanların tavrının değişmesiyle alakalı olduğunu belirten sanatçı, tekliyi Matt Corby ve yapımcı Dann Hume’la birlikte yazmış. YouTube günlerindeki tek kişilik elementi koruyan ilk albümünün aksine yeni albümü için başka insanları yapım sürecine katan Sultana, bunun kendisi için yeni bir durum olduğunu da daha önce belirtmişti.

Sultana yeni albümü Terra Firma’yı  ayağımızı bastığımız ve nereden geldiğimizi bize hatırlatan toprak olarak tanımlamıştı. Lyric videosu bugün içerisinde yayınlanacak olan albümün ikinci teklisini hemen aşağıda dinleyebilirsiniz.