valentino, roma’da canlı defile sergileyeceğini duyurdu

valentino, roma’da canlı defile sergileyeceğini duyurdu


valentino'dan iddalı adım; canlı defile


Moda dünyasının ağır toplarından Valentino, 2020 Sonbahar/Kış couture koleksiyonunu hem fiziksel hem de dijital olacak şekilde özel bir şovla sunacağını duyurdu.

Markanın kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli, 8 Temmuz’da ilk defa dijital olarak düzenlenecek Paris Couture Haftası’nda yer alarak yeni koleksiyonun ilham kaynağını açıklayacaklarını duyurdu.

Valentino daha sonra 21 Temmuz’da, Roma’daki Cinecittà stüdyolarında, İtalya’da bulunan moda editörlerinin sosyal mesafe kurallarına uyarak katılacağı canlı bir defile sergileyecek. Bu haberin tüm moda camiasının gününü şenlendirdiği gibi, büyük de bir heyecan yarattığı tartışılmaz bir gerçek!

“Canlı performans, insanı ve dijital dokunuşu bir araya getirecek ve hiçbirinin öncülük etmeyeceği bir diyalog yaratacak. Hiçbir dijital efekt, insan dokunuşunun yerini alamaz. Sonuç, couture’un içsel değerlerinin ifadesi olacaktır: yaratıcılık, hayal gücü ve duygu.” açıklamasıyla 21 Temmuz’daki defilesine hazırlanan markanın gösterisi, sanatçı Nick Knight ile birlikte çalışan yaratıcı yönetmen Pierpaolo Piccioli tarafından tasarlandı.