yeni run the jewels albümü spotify’da

yeni run the jewels albümü spotify’da


rtj4


New York’lu rap ikilisi Run the Jewels, uzun süredir beklenen yeni albümleri RTJ4’u çıkış tarihinden iki gün önce sürpriz bir şekilde yayınladı.

Daha önce yankee and the brave (ep. 4) ve ooh la la isimli iki tekliyi yayınlayan Run the Jewels, albümden son tekli a few words for the firing squad (radiation)’ı da geçtiğimiz günlerde dinlemeye açmıştı. İkili, Cuma günü yayınlanması planlanan yeni albümlerini beklemenin gereksiz olduğunu düşünüp Instagram hesaplarından paylaştıkları bir açıklama ile birlikte yayınladı.

Toplamda 11 şarkının bulunduğu RTJ4’da ikiliye Greg Nice, DJ Premier, 2 Chainz, Mavis Staples, Josh Homme, Pharrel Williams ve Rage Against the Machine’den Zack de la Rocha gibi isimler eşlik ediyor.

Run the Jewels’un websitesi üzerinden ücretsiz olarak yayınladığı RTJ4’un dijital versiyonundan elde edilecek bütün bağışlar, ABD’de devam eden olaylarda siyasi aktivistlere ve protestoculara yardımda bulunmayı amaçlayan National Lawyers Guild derneğinin toplu savunma programının sermayesine aktarılacak. Fiziksel versiyonu Eylül ayında yayınlanacak albümün dijital versiyonu Run the Jewels’un websitesinde ve hemen aşağıda.