yılan hikayesine dönen the new mutants’ın yönetmeni, filmden hala umutlu

yılan hikayesine dönen the new mutants’ın yönetmeni, filmden hala umutlu


üçleme sözü veriyor


Çekimleri 2017’de tamamlanan fakat çeşitli sebeplerden ötürü defalarca ertelenen The New Mutants’ın yönetmeni Josh Boone, filmden umutlu olduğunu işaret eden yeni açıklamalarda bulundu.

Beş genç mutantın kapalı tutuldukları tesiste bir yandan kendi güçlerinin sınırlarını test ederken diğer yandan da kendilerini bu tesisten kurtarmak için verdikleri mücadeleyi anlatan The New Mutants için belirlenen son vizyon tarihi 3 Nisan 2020 olsa da film maalesef korona virüsten etkilenen pek çok yapım gibi ileri bir tarihe ertelenmişti.

Filmin yönetmeni Josh Boone, SFX Magazine dergisine verdiği röportajda The New Mutants’ın bir üçleme olacağını ve film dair hala umutlarının olduğunu şu sözlerle belirtti: “Bunca zaman sonra, sonunda kendi The New Mutants filmimi çekebildim ve bununla gurur duyuyorum. Şimdi ise filmin yeterince başarılı olmasını ve stüdyonun bana üçlemeyi bitirmem için izin vermesini umuyorum. Hepsini planladım.”

X-Men’in spin-off’u olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan The New Mutants’ın oyuncu kadrosunda Anya-Taylor Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt ve Alice Braga gibi isimler yer alıyor. Film, dünyaya koca bir göktaşı çarpmazsa ya da kıyamet kopmazsa 28 Ağustos’ta vizyona girecek. Yayınlanan son fragman için buyursunlar.