en korkunç bebek chucky’nin ekranlara döneceği dizisinden bir teaser geldi

en korkunç bebek chucky’nin ekranlara döneceği dizisinden bir teaser geldi


gelmese miydi acaba?


Bir sinema filmi bir de televizyon dizisi olarak tekrar hayatımıza girmeye hazırlanan katil bebek Chucky’nin sinema filmini aradan çıkartmıştık. Sıra da dizisinde.

1988 yılında Child’s Play ile başlayan Chucky efsanesi, yıllar içinde arkasında sayısız film ve oyuncaklarını çöpe atan gözü yaşlı ve tırsmış çocuk bıraktı. Son olarak geçtiğimiz yıllarda bir anda iki hatta üç projeyle hayatımıza geri dönüş haberini aldığımız Chucky’nin televizyon dizisinden bir kısa fragman paylaşıldı.

Child’s Play’in yazarı olarak efsaneyi başlatan Don Mancini’nin bir kez daha senaryosunu kaleme aldığı yapım, Chucky’nin yayın hakları için epey bir süre mahkeme kapılarında hakkını arayan Syfy üzerinden yayınlanacak. 8-10 bölümden oluşacak dizinin kadrosundan şimdilik sadece Chucky’yi neredeyse bütün filmlerde seslendirmiş olan Brad Dourif ve Jennifer Tilly’nin ismi açıklandı.

Uzun bir süre sonra kendisinden tekrar haber aldığımız Chucky serisinin yayın tarihi belirsizliğini korurken 2021’in ilk yarısında yayınlanma ihtimali yüksek gibi gözüküyor.