euphoria dizisinin yaratıcısı sam levinson’dan karantinada zendaya ve john david washington’lı yeni proje

euphoria dizisinin yaratıcısı sam levinson’dan karantinada zendaya ve john david washington’lı yeni proje


malcolm & marie


HBO’nun son yıllardaki underrated işlerinden biri olan ve Zendaya’ya olan hayranlığımızı ikiye katlayan Euphoria‘nın yaratıcısı Sam Levinson, karantina sürecinde sürpriz bir projeye imza attı. Levinson, karantina sürecinde Euphoria’da birlikte çalıştığı Zendaya ve şu sıralar Christopher Nolan’ın Tenet filmiyle kendisini bol bol andığımız John David Washington ile alternatif bir Marriage Story olarak yorumlayabileceğimiz Malcolm & Marie isimli bir film çekti.

17 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Kaliforniya’da ABD’deki sinema meslek gruplarının belirlediği koşullara uygun bir şekilde çekimleri gerçekleşen Malcolm & Marie’nin senaryosu tam 6 günde yazılmış. Euphoria’nın yeni sezon çekimlerinin ertelenmesinin ardından Zendaya’nın, Sam Levinson’ı arayıp karantina sürecinde yazıp yönetebileceği film fikrinden bahsetmesiyle ortaya çıkan filmin dünyanın şu süreçte deneyimlediği bir dizi sosyal temayı da bünyesinde barındırıyor.

Yapımcılığını ise Sam Levinson, Zendaya, John David Washington ve Levinson’ın Euphoria’da birlikte çalıştığı Kevin Turen’ın birlikte üstlendiği ekipte Euphoria’nın görüntü yönetmeni olarak görev alan Marcell Rév de yer alıyor. Filmin ne zaman ya da hangi platformda yayınlanacağı gibi konular belirsizliğini korurken konusu hakkında da çok detay paylaşılmayan filmden yakında zamanda daha çok detay duymayı umuyoruz.