genç yetenekleri bir araya toplayan borderland filminin oyuncu kadrosu belli oldu

genç yetenekleri bir araya toplayan borderland filminin oyuncu kadrosu belli oldu


gümbür gümbür bir aksiyon


The Uninvited filmiyle tanıdığımız Guard kardeşler Tom Guard ve Charles Guard‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu bağımsız yapım Borderland‘ın oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Son olarak Star Wars: The Force Awakens ile beyazperdede gördüğümüz John Boyega ve Midsommer filminde hafızalara kazınan bir performans sergileyen Jack Reynor’ın başrolleri paylaştığı yapım, Felicity Jones ve Queen & Slim ile büyük çıkış yakalayan Jodie Turner-Smith’i de kadrosuna katarak göz kamaştıran bir oyuncu kadrosuna sahip oldu.

Steven S. Moyes‘un The Road To Balcombe Street kitabından uyarlanan Borderland, hamile eşinin ters giden bir sınır pususunda SAS çavuşu tarafından vurulduğuna tanıklık eden İrlandalı askerin, intikam serüvenini konu alıyor. Guard kardeşler ise, yaptıkları basın bildirisinde yeni filmlerini şöyle tanıtıyor:” Borderland, intikama dayalı bir kovalamaca filmi, hem nabzınızı yükseltecek aksiyon sahnelerine hem de yaşadığımız döneme göndermeler yapan mesajlara da sahip. Senaryoyu yazarken oldukça heyecanlandık, karakter odaklılık ile entrika-komplo soslarını birleştirdiğimiz film, birinci sınıf bir oyuncu kadrosuna sahip.”

Charles Guard ve Tom Guard‘ın senaryosunu Public Enemies filminin senaristlerinden Ronan Bennett ile kaleme aldığı Borderland’ın çekimlerinin 2021’in ilk aylarında başlaması planlanıyor.