john wick’in yönetmeni david leitch yeni projesi için brad pitt’le anlaştı

john wick’in yönetmeni david leitch yeni projesi için brad pitt’le anlaştı


bullet train


David Leitch, ilk filmleri Atomic Blonde ve John Wick’le yükselen bir aksiyon yönetmeni olarak dikkat çekmeye başlamış, yakın zamanda Deadpool ve Fast & Furious gibi büyük projelerde de kendini bu janrada ispatlamıştı. Bu aralar senenin sonunda çekimlerine başlanacak Bullet Train isimli yeni bir proje üzerinde çalışan Leitch, oyuncu kadrosuna heyecan verici bir isim ekledi.

Brad Pitt’i projeye katmış olan Bullet Train, bu gelişmeyle birlikte kesinlikle izlenecek filmler listemize de hızlı bir giriş yapmış oldu. Aynı trende bulunan ve benzer görevleri olan beş suikastçıyı konu alan film, sonuna kadar görevin tam olarak ne olduğuna ve tren durduğunda karakterlerin başına ne geleceğine dair gizemini koruyan bir hikayeyi anlatacak. Kotaro Isaka’nın Maria Beetle isimli romanından uyarlanan yapım Zak Olkewicz tarafından senaryolaştırılmış.

Pitt, geçtiğimiz sezonun beklenen ilgiyi görmeyen yapımlarından Ad Astra’da rol almasının yanı sıra bir de Tarantino’nun Once Upon a Time in Hollywood’undaki rolüyle ilk Oscar’ını almıştı. Artık kült bir aktör haline gelmiş ve her janrada başarılı performansları olan sanatçının bu filmden de alnının akıyla çıkacağına inancımız tam.