kanye west yeni albümü god’s country’den ilk tekliyle huzurlarınızda

kanye west yeni albümü god’s country’den ilk tekliyle huzurlarınızda


wash us in the blood


2019 sonunda Jesus Is King ve Jesus Is Born olmak üzere iki gospel albümü çıkaran Kanye West, bunlardan ikincisini Sunday Service Choir’la kaydetmişti. Geçtiğimiz ay daha önce de West’le çalışmış Arthur Jafa, sanatçının yeni müzik üzerinde çalıştığı haberini vermiş hatta God’s Country isimli bir albüm hazırlığını bile çıtlatmıştı. Şimdi ise West, albümün ilk teklisini yayınladı.

Wash Us In The Blood isimli teklisinde West, Travis Scott’u misafir ediyor ve şarkının mixing’i için yaşayan efsane klasöründe resimi olacak isimlerden Dr. Dre ile birlikte çalışmış. Yeezus’tan aşina olduğumuz endüstriyel sound’a daha yakın olan tekli, dini motiflerle dolu olmasının yanı sıra siyahilere yönelik baskıdan ve sanatçının mental sağlığıyla bağlantılı konulardan da bahsediyor. Teklinin yanında albümle ilgili ek bir haber gelmese de, West’in son zamanlarda GAP’le olan işbirliği ve Kids See Ghosts’un TV adaptasyonuyla meşgul olduğunu biliyoruz.

Jafa’nın yönetmen koltuğunda oturduğu video ABD’nin dört bir yanındaki Black Lives Matter protestolarından ve West’in Saint Pablo turnesinden görüntülerden oluşuyor. Tamamını görmek isteyenleri hemen aşağıya alalım.