keanu reeves’in çizgi roman dünyasına girdiği brzrkr’dan ilk görseller

keanu reeves’in çizgi roman dünyasına girdiği brzrkr’dan ilk görseller


bir dur be adam


Popüler kültürün son yıllardaki en popüler isimlerinden birine dönüşen Keanu Reeves, nasıl olduğuna akıl erdiremediğimiz bir şekilde hakkında çıkan her haberle kendisine biraz daha sevgi beslememize sebep oluyor. Son olarak oyun dünyasının merakla beklediği Cyberpunk 2077’de yer alan Reeves’in yavaş yavaş ilk adımlarını attığı çizgi roman serisinden ilk görseller gelmeye başladı.

Reeves’in filmografisinde son yıllarda görmeye alışık olduğumuz aksiyon ve şiddet ekstravaganzası çizgi romanın ismi BRZRKR. Seri hakkında paylaşılan ilk bilgilere göre BRZRKR’ın baş karakteri, 80 bin yıl önce doğmuş, yarı insan yarı tanrı bir kahraman. Benzersiz bir bilgi birikimine sahip Berzerker karakteriyle zaman yolculuklarına çıkacağımız çizgi roman, günümüze geldiğinde ise, düşmanlarının bu bilgi birikimini ele geçirmek için teknolojiyi kullanarak insanlığı tehdit etmeye başladığına tanık olacağız.

Keanu Reeves’in bizzat kaleme aldığı seriden ilk çizimler de paylaşıldı ve baş karakterimiz fiziksel olarak Keanu Reeves’in hık demiş burnundan düşmüş diyebiliriz. Çizgi romanın genel temasını “Gerçekliğin içinde küçük bir fantezi” olarak tanımlayan Reeves, geçtiğimiz yıl BOOM! Studios’la görüşmelere başlamış ve yayıneviyle  uzun soluklu bir anlaşmayı koparmayı başarmış.yapmış bile. Etik, ahlaki değerler, şiddet ve taraf tutma gibi temaları işleyecek BRZRKR’ın çizimleri Iceman ve Doctor Who gibi çizgi serilerin arkasındaki Alessandro Vitti’ye ait. Ekimde ilk bölümü yayımlanacak serinin 12 fasikülden oluşacağı açıklandı.

Büyük ihtimalle serinin tamamının yayınlanmasının ardından bir de beyaz perdede izleyeceğimiz BRZRKR’in baş rolünde de tabii ki Keanu Reeves’i izleyeceğiz.