ruby rose’un ardından yeni batwoman belli oldu

ruby rose’un ardından yeni batwoman belli oldu


javicia leslie


Kimilerince sevilen, kimilerince yerden yere vurulan CW serisi Batwoman, ilk sezonunda oynayan Ruby Rose’la yolları ayırdığı zaman herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Arkasındaki sebeple ilgili iki taraf da net bir açıklama vermemesine rağmen olaylı olmadığını anladığımız bu ayrılıktan sonra, serinin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Warner Bros. bu sorunun cevabını bulmuş gözüküyor.

God Friended Me ve The Family Business yapımlarından tanıdığımız Javicia Leslie’yi dizinin başrolüne oturtan yapım, bu şekilde Batman evreninin ilk siyahi Batwoman’ının da yolunu açmış oluyor. Dizide Ryan Wilder karakterini oynayacak Leslie, özellikle LGBTQ+ topluluğu içinde popülarite kazanmış bu yapım için seçilmekten onur duyduğunu belirtti.

Açıklanan karakterin DC evreninde yer almaması ve önceki Batwoman’ların aksine eğlenceli, kontrolsüz ve dağınık bir tipleme olarak çizilecek olması ise ayrı bir heyecan yaratıyor. Bütün Batman evrenine sinmiş ciddiyetten her karakter gibi etkilenen Batwoman’ın bu yeni halini göreceğimiz zaman gelene kadar, ilk sezonun fragmanıyla sizi baş başa bırakıyoruz.