ryan gosling’li the wolfman’in artık bir yönetmeni var

ryan gosling’li the wolfman’in artık bir yönetmeni var


leigh whannell


The Invisible Man’in corona virüse rağmen yakaladığı başarıdan sonra canavar hikayelerine daha fazla önem vermeye başlayan Universal, geçtiğimiz aylarda Drakula ve Kurt Adam temalı iki ayrı filmin daha yolda olduğunu duyurmuştu. Universal’ın 1941 yapımı The Wolf Man’den uyarlayacağı Ryan Gosling’li yeni The Wolfman filminin yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu.

İlk etapta Thoroughbreds ve Bad Education gibi filmleri ile başarılı bir çıkış yakalayan genç yönetmen Cory Finley’nin projeye dahil edileceği konuşulsa da, bugün gelen habere göre Universal, korku sinemasına yeni bir boyut kazandıran yapım şirketi Blumhouse’un prodüktörlüğünde çekilecek The Wolfman uyarlamasının başına The Invisible Man’in de yönetmen koltuğunda oturan Leigh Whannell’in geçeceğini duyurdu.

Whannell’in yönetmen koltuğuna oturacağı The Wolfman’in senaryosunu Netflix draması Orange is the New Black’te beraber çalışan ikili Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo kaleme alacak. Whannell’in de senaryosuna katkıda bulunacağı uyarlamanın The Invisible Man’de olduğu gibi daha modern bir hikayeye mi sahip olacağı, yoksa 1941 yapımı The Wolf Man’e sadık mı kalacağı şimdilik bilinmiyor.

Blumhouse’un katkıları ile heyecanımızı ikiye katlayan yapımdan gelen detaylar henüz sınırlı olsa da, yakın zamanda The Wolfman projesinden daha fazla haber alacağız gibi gözüküyor.