scarlett johansson, black widow’la birlikte tahtını florence pugh’a bırakacak

scarlett johansson, black widow’la birlikte tahtını florence pugh’a bırakacak


kasım'ı bekliyoruz


Florence Pugh, Lady Macbeth ve Little Women gibi filmlerdeki performansıyla anında dikkatleri üzerine toplamış, Midsommar’la da indie film sahnesinin en sevilen isimlerinden biri haline gelmişti. Bu senenin Kasım ayında vizyona girecek Black Widow’daki Yelena Belova rolüyle de blockbuster dünyasına adımını atan Pugh, böylece Marvel evreninde daha sık görüleceğine dair dedikoduları da başlatmıştı.

Black Widow’a uzun zamandır beklediğimiz parlama şansını veren filmin yönetmeni Cate Shortland, sinema dünyasında dolaşan bu dedikoduları doğrulayarak konuya açıklık getirdi. Scarlett Johansson’un başrol oynayacağı film, karakterin erken zamanlarını anlatan bir hikaye üzerinden gitmeyecek. Shortland, filmde karakterin Endgame’deki ölümüyle alakalı seyircinin beklediği kapanışı bulabileceğini de belirtti.

Bunun yanında yönetmenin asıl açıklaması, Pugh’u önümüzdeki günlerde Marvel evreninde daha sık göreceğimiz yönünde oldu ve Johansson’un tahtını genç yıldıza ve onun canlandırdığı yeni karaktere bıraktığını belirtti.

Mayıs’ta beyaz perdede yerini almaya hazır olan, fakat pandemiden dolayı Kasım’a ertelenen filmin paylaşılan son fragmanını hemen aşağıda izleyebilirsiniz.