she dies tomorrow filminin ilk fragmanı yayınlandı

she dies tomorrow filminin ilk fragmanı yayınlandı


31 temmuz'da vizyonda


Yarın öleceğinizi biliyor olsaydınız ne yapardınız? Arkanıza yaslanıp deadline’ı mı beklerdiniz? Belki son saatlerinizin tadını çıkartır ve hep yapmak istediğiniz şeyleri yapardınız. Ya da arkadaşlarınızı yarın gerçekten öleceğinize ikna ederdiniz ve onların da öleceklerini açıklardınız. Tüm seçenekler birbirinden kötü görünüyor, fakat son seçeneğin üzerine kurgulanmış yeni bir psikolojik gerilim filmi geliyor. She Dies Tomorrow, 31 Temmuz’da vizyona girecek.

Sun Don’t Shine ve We Saw Such Things filmleriyle kameranın önünden arkasına geçen Amy Seimetz‘in yönetmen koltuğunda oturduğu film, ertesi gün öleceğini bilen bir kadının hikayesini mercek altına alıyor. Filmin başkarakteri Amy’nin ölümcül bir hastalığı yok, öleceğine dair kanıtı yok fakat yarının son gün olacağını içten içe biliyor. Arkadaşlarına durumunu anlattığında ise Amy’nin kaygısı arkadaşlarına da bulaşıyor; artık arkadaşları da ertesi gün öleceklerine inanmakta.

Amy Seimetz’in  Sun Don’t Shine ve We Saw Such Things filmlerinde birlikte çalıştığı Kate Lyn Sheil’in başrolünde oynadığı filmin oyuncu kadrosunda Jane Adams, Kentucker Audley ve Chris Messina var.

31 Temmuz’da vizyona girecek, konusu oldukça ilgi çekici olan She Dies Tomorrow’un fragmanı burada: