simon pegg ve nick frost’un the x-files’ı the truth seekers’tan taze görseller

simon pegg ve nick frost’un the x-files’ı the truth seekers’tan taze görseller


gelsin artık


İngiltere’nin Safiye Soyman & Faik Öztürk’ü diyebileceğimiz ikili Simon Pegg ve Nick Frost’un yaklaşık iki yıldır üstünde çalıştıkları projesi Truth Seekers’tan uzun zamandır haber almamıştık. 2019’un Eylül ayında gelen ilk görsellerden sonra filmden yeni karakterlerimizi ilk kez gördüğümüz görseller paylaşıldı.

İkilinin yapım şirketi Stolen Picture imzasıyla ekranlarda izleyeceğimiz (kısmetse) Truth Seekers, Nick Frost ve Simon Pegg’in paranormal olayları araştıran iki arkadaşı canlandıracağı korku-komedi ortaya karışık bir dizi. Bir nevi ikilinin The X-Files’a kendi yorumu diyebiliriz.

Haklarını Amazon’un satın aldığı Truth Seekers, Birleşik Krallık’taki paranormal olayları incelemek bir araya gelen Gus (Nick Frost) ve Dave’in (Simon Pegg), kendi icatları olan cihazlarla yaşadıkları hayalet maceralarını internet üzerinden yayınlamasını ve bu yayınlardan birinde insanlığın sonunu getirebilecek bir komployu kazara gün yüzüne çıkarmasını anlatacak. İşin içinde Pegg ve Frost olunca talihsizliklerin birbiri arkası devam edeceği komedi korku karışımı yapımda aynı zamanda Malcolm McDowell, Emma D’Arcy ve Samson Kayo gibi isimler de yer alıyor.

Otuzar dakikalık sekiz bölümden oluşacak dizinin yayın tarihi hala açıklanmadı. Son yıllarda kendi projelerinden çok Hollywood ile sıkı bağlar kuran ikiliyi habitatlarında görecek olma fikri bile bizi bu gün biraz olsun mutlu etmeye yetti.