thor: love and thunder çekimleri başlıyor

thor: love and thunder çekimleri başlıyor


natalie portman'dan al haberi


Dördüncü Thor filminin detayları sonunda açıklandı. Son Avengers filminde resmedilen yıkık Thor, sonunda kendi franchise’ında yeniden ayağa kalkıyor, silkeleniyor. Comic-Con 2019’da Thor’un dördüncü bir filmi olacağı açıklandığından beri ne oyuncular, ne de yönetmen Taika Waititi’nın konuyla ilgili ağzını bıçak açmıyordu, ta ki geçtiğimiz hafta sonuna kadar.

Natalie Portman’ın Serena Williams ile yaptığı canlı Instagram yayınında söylediği üzere, Thor 4: Love and Thunder’ın çekimleri, 2021 yılının başında Avustralya’da başlıyor.

Bunun üzerine Taika Waititi de durmadı, senaryo ile ilgili detaylar açıkladı: Yaklaşık bir senedir senaryo üzerine çalıştıklarını, şimdiye dek ortaya çıkan senaryonun ise çılgınca ve çok romantik olduğunu belirtti.

Portman’ın hayat verdiği Jane Foster karakteri, dördüncü filmde “The Mighty Thor”, yani kısaca kadın Thor’a dönüşüyor. Karakterine atletik bir vücut ile hayat vermesi gereken Portman bu konuda da heyecanlıymış. Black Swan ile Oscar’ları toplayan oyuncunun kaslanmak ile ilgili çok zor zamanlardan geçeceğini sanmıyoruz.

Bir başka açıklanan detay ise, Christian Bale’ın kadroya Thor’un düşmanı olarak dahil olduğu. Kimdir, kimlerdendir, hangi kötü karakteri oynar; henüz detaylara hakim değiliz; fakat konu Christian Bale ise temennimiz Thor’un ta kendisi Chris Hemsworth’ten rol çalmaması.

Son olarak Taika Waititi’nin film ile ilgili ne kadar gaza geldiğini, böylece hayranların da boşuna heyecanlanmadığını belirten yorumlarını paylaşalım: “Bu film en büyük Thor olacak. Ragnarok’tan da daha büyük bir yapım olmasa beni kesmezdi zaten, gerisini siz düşünün.” diyor. Tamı tamına bu kelimeleri kullanmasa da, biz konuyu biliyoruz.