utopia’nın abd uyarlamasından ilk teaser fragman

utopia’nın abd uyarlamasından ilk teaser fragman


peki ne zaman başlayacak?


Utopia’nın ABD versiyonundan o kadar uzun zamandır haber almadık ki neredeyse projenin varlığını bile unutmuştuk, ta ki dün diziden yeni görseller paylaşılana kadar. Bugün paylaşılan ilk fragman ise diziye tahminlerimizden de yakında olduğumuzu kanıtlar nitelikte.

Bir dönem David Fincher’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dedikodularıyla kalbimizi pır pır ettiren Utopia’dan son olarak geçtiğimiz yılın Mayıs ayında John Cusack ve Happy Death Day’in başrolünde yer alan Jessica Rothe’un dahil olduğu haberini almıştık.

Dennis Kelly’nin senaryosunu kaleme aldığı İngiliz yapımı Utopia, tuhaf çizimler barındıran bir çizgi roman hakkında konuşmak için internette bir topluluk oluşturan gençlerin, bu çizgi romanın büyük bir komploya ışık tuttuğunu öğrenmesiyle kendilerini ölümcül bir kovalamacanın içinde bulmasını konu alıyordu. Dizi, özellikle etkileyici görsel tasarımı ve hayranlık uyandıran renk paletiyle de izleyenlerin hafızasında yer edinmişti. Diziden yıllar sonra paylaşılan ilk görseller Utopia’nın ABD versiyonunun da aynı görsel dünyayı yakalamaya çalışacağını gösteriyor. Bizleri çok tatmin etmeyen görsellerden sonra paylaşılan ilk teaser fragman da dizinin orijinal versiyonunun üstüne çıkamadığına dair ipuçları veriyor.

Gone Girl’ün senaristi Gillian Flynn’in orijinal senaryoya bağlı kalarak uyarladığı açıklanan Utopia, 2018’de Amazon’un 9 bölüm sipariş etmesiyle yarım kalan duygularımızı canlandırmayı başarmıştı. İngiliz televizyonlarında yayınlanan orijinal versiyonuyla büyük beğeni kazanan ve izleyen herkesin diline dolanan “Where is Jessica Hyde” repliğiyle akıllara kazınan Utopia’nın başrollerinde Sasha Lane, Rainn Wilson, John Cusack, Desmin Borges, Dan Byrd, Ashleigh LaThrop, Christopher Denham, Dan Byrd ve Cory Michael Smith‘i izleyeceğiz.