washed out’tan yeni albüm müjdesi

washed out’tan yeni albüm müjdesi


purple moon


Zihnimizde yaz mevsimiyle eşleşmiş gruplardan biri olan Washed Out, 3 yıl aradan sonra Purple Noon isimli yeni bir albümün yolda olduğunun haberini verdi.

Ecnebi müzik dünyasında bizim içn Serdar Ortaç’ın şarkı yayınlaması ve yazın gelmesinin paralelliği tarzı bir paralelliğe sahip olan Washed Out, 2017’de Mister Mellow isimli albümünü yayınlayıp ülkemiz sınırları içinde de ilk konserini vermişti. Kısa zaman aralıklarıyla yayınladığı teklilerle akıllara “acaba?”sorusunu getiren grup, bu sefer yaz mevsimini kapatmak için 7 Ağustos’ta Purple Noon isimli bir albüm yayınlayacağını duyurdu.

10 şarkıdan oluşacak albümden Time to Talk Away isimli yeni teklisini Riley Blakeway’in yönetmenliğinde çekilen videosuyla birlikte paylaşan grup, albümün prodüksiyon aşamasında da kendini grubun kurucusu ve ruhani lideri Ernest Greene’in ellerine teslim etmiş. İsmini Rene Clement’in sinema dünyasına da aktarılan romanı The Talented Mister Ripley’nin 1960 yılı uyarlamasından alan albümün şarkı listesi ve yeni tekli hemen aşağıda.

Purple Noon:
01. Too Late
02. Face Up
03. Time to Walk Away
04. Paralyzed
05. Reckless Desires
06. Game of Chance
07. Leave You Behind
08. Don’t Go
09. Hide
10. Haunt