yeni charlie kaufman filmi i’m thinking of ending things, 4 eylül’de netflix’e geliyor

yeni charlie kaufman filmi i’m thinking of ending things, 4 eylül’de netflix’e geliyor


gelsin


Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Being John Malkovich ve Anomalisa gibi yapımların arkasındaki yetenekli kalem Charlie Kaufman’ın yeni filminin yayın tarihi belli oldu.

İçinde bulunduğu her projeden sonra “Şimdi ne yapacak?” sorusunu merakla yönelttiğimiz isimlerin başında gelen Kaufman’ın 2019’da ekranlara gelmesi beklenen ama ufak bir erteleme ile 2020 sonuna kalan yeni filmi I’m Thinking of Ending Things, Iain Reid‘in 2016 yapımı aynı adlı kitabından uyarlama. Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum adıyla Türkçeye de çevrilen psikolojik gerilim türündeki yapım, aile ziyaretine giden genç bir çiftin yaşadıkları ilginç olayları ve kırılgan bir ruha sahip bu iki gencin ani bir güzergah değişikliği sonucunda yapacakları kabus dolu yolculuğu konu alıyor.

Kendisinin alışık olduğumuz işlerinin dışında ilk kez gerilim-korku türünde bir iş ortaya koyacak olan Kaufman’ın bu janraya kendi bakış açısını nasıl adapte edeceğini görmek ilginç olacak. Kaufman’ın yönetmenliğini de üstleneceği yapım, yönetmenin kendi tabiriyle  “Kırılgan bir ruha sahip iki genç sevgilinin sürprizlerle dolu bir kabus yolculuğu! Tam benim türümde bir eğlence.

Fargo ve Breaking Bad gibi yapımlarla tanınan Jesse Plemons’a başrolde Jessie Buckley’nin eşlik ettiği film, 4 Eylül’de Netflix’te izlemeye açılacak. Spike Jonze, Michel Gondry ve Judd Apatow gibi isimlerle 2000’ler sonrası ABD sinemasının mihenk taşlarından biri olan Andy Kaufman bakalım bu sefer bizlere nasıl bir film hazırlamış bekleyip göreceğiz.