yeni menachem 26 şarkısı ile meyhanelere revize geliyor

yeni menachem 26 şarkısı ile meyhanelere revize geliyor


kumkapi blues


Geçtiğimiz iki yılda Nem, Anka, Klob, Yasemin, Calexico gibi elektronik müzik dünyasının borsası Beatport listelerinde yer alan şarkılarını yayınlayan ve projesinde kendisinden çok büyükbabası ve atalarından miras kalan Sefarad kültürüne odaklanan İstanbullu downtempo prodüktörü Menachem 26, yeni parçası Kumkapi Blues’u yayınladı.

Çok sık olmasa da canlı performanslarına tanık olduğumuz, canlı performansları dışında da yaptığı remikslerle adından söz ettiren Menachem 26, bu yıl gerçekleştirilemeyen bir çok festival gibi The Gardens of Babylon’un sevilen festivali The Monastery’nin de önemli bir parçasıydı. Artık geleneksel hale gelen bir çok sanatçının katılımı ile hazırlanan toplama albümde kendisine yer bulan Menachem 26’ya bu albümde ülkemizden Derun, Headwaters gibi isimlerin de eşlik ediyor.

Menachem 26 dışında, Niko Schwind, Unders, Noraj Cue, Gorje Hewek, madmotormiquel gibi bir çok başarılı ismin şarkılarına da yer veren The Gardens of Babylon’un yeni toplama albümü The Monastery 2020’yi de hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Ama öncesinde bol synthli/arpejli bir modern meyhane denemesi olarak kulaklarımızda hoş bir tat bırakan Kumkapi Blues’u dinlemeyi unutmayın.