al pacino ve logan lerman’lı hunters ikinci sezon onayını aldı

al pacino ve logan lerman’lı hunters ikinci sezon onayını aldı


nazi avı devam ediyor


Son olarak Martin Scorsese’nin The Irishman’i ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösteren Al Pacino ve Türkçe’ye niyeyse “Saksı Olmanın Faydaları” diye çevirilen The Perks of Being a Wallflower ile tanıdığımız Logan Lerman’ın başrollerini paylaştığı Hutners, Amazon’dan ikinci sezon için onayını aldı.

Bu ikiliye Jerrika HintonJosh RadnorKate MulvanyTiffany BooneGreg Austin gibi isimlerin eşlik ettiği Hunters, büyükannesini öldüren kişileri bulmaya çalışırken kendisini bir grup Nazi avcısının içinde bulan ve hayatını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalan Jonah Heidelbaum isimli bir gencin hikayesini anlatıyor.

Son yıllarda Us ve Get Out filmleriyle övgüleri toplayan Jordan Peele’in yapımcılığını, David Weil’ın ise yaratıcılığını üstlendiği Hunters’ın ilk bölümünün yönetmen koltuğunda Alfonso Gomez-Rejon yer almıştı. Amazon dizinin izlenme rakamlarından ve aldığı geri dönüşlerden mutlu olacak ki çok arayı açmadan ikinci sezon için onay düğmesine basmış. Çekim tarihleri ve yeni sezon tarihi gibi detayların şimdilik gizli kaldığı dizinin izlemeyenler için ilk sezon fragmanını şöyle bırakalım.