amazon’un yeni dizisi dead ringers’ın başrolü rachel weisz’a emanet

amazon’un yeni dizisi dead ringers’ın başrolü rachel weisz’a emanet


netflix'inizi rachel weisz farkıyla amazon'a çevirmek ister misiniz?


2019 yılında 47 Emmy adaylığı kazanan Amazon için bu sayının 2020 yılında 30’a düşmesi ve 20 tanesinin tek bir diziden (The Marvelous Mrs. Maisel) elde edilmesi iyiye işaret değil. Televizyon dünyasının yeni yıldızı Phoebe Waller-Bridge ile yaptıkları anlaşma da şimdilik bir meyve vermedi. Tüm bu şartlar altında yeni televizyon yılına birkaç iddaalı yapım sokmak isteyen Amazon, David Cronenberg’in yönettiği 1988 yapımı Dead Ringers‘ı televizyona uyarlamaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünde ise göz kamaştıran bir isim var: Rachel Weisz.

Çıktığı döneme damgasını vurmuş bir yapım olan Dead Ringers, tüm hayatlarını birlikte geçirmiş ve aynı hayatı paylaşmayı tercih etmiş çift yumurta ikizlerinin hikayesini konu alıyor. Farklı karakterlerine rağmen aynı mesleği tercih eden ikizler, birbirleriyle herşeylerini paylaşıyorlar, uyuşturucularını, sevgililerini ve mesleki travmalarını bile. İkizlerden birinin başka bir kadına aşık olması ise kardeşler arasındaki bütün dengeleri değiştiriyor.

Deadline’ın haberine göre dizinin senaryosunu ise Normal People’ın baş senaristi Alice Birch üstlenecek. Henüz oyuncu kadrosu belli olmasa da ikizleri Rachel Weisz’ın oynayacağını biliyoruz. Konusu, türü, başrolü ve senaristi ile şimdiden ilgimizi çekmeyi başaran yapım bakalım beklentileri karşılayabilecek mi?