amy adams ve gary oldman’lı the woman in the window’un haklarını netflix satın aldı

amy adams ve gary oldman’lı the woman in the window’un haklarını netflix satın aldı


film, yıl bitmeden vizyona girecek


A.J. Finn’in aynı isimli romanından uyarlanan, yönetmen koltuğuna Joe Wright‘ın oturduğu The Woman in the Window filmi için nihayet güzel haberler gelmeye başladı. Duyurulan ilk vizyon tarihi Ekim 2019’un üzerinden 10 ay geçmesine rağmen çeşitli sebeplerle ertelenen filmin gösterim haklarını Netflix satın aldı. Henüz çekimlerinin tamamlanmadığı açıklanan filmin yıl sonuna doğru vizyona girmesi bekleniyor.

Woman in the Window, New York’taki evinde yalnız yaşayan başına yaşayan ve agorafobik (alan korkusu) Anna Fox’un, yeni komşularını gizlice gözetlemeye başlamasıyla yaşadığı sıra dışı olayları konu alıyor. BAFTA ödüllü yönetmen Joe Wright’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu ise The Post, Lady Bird, Christine filmlerinde rol alan, aynı zamanda Killer Joe ve Tony Ödülü kazandığı August: Osage County gibi tiyatro oyunlarıyla tanınan Tracy Letts kaleme aldı.

Sadece konusuyla değil oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken filmin başrolünde ise Oscar adaylığı bulunan Amy Adams var. Filmde Amy Adams’a Julianne Moore, Gary Oldman, Anthony Mackie, Brian Tyree Henry, Wyatt Russell gibi isimler eşlik ediyor.