barry keoghan the batman’in oyuncu kadrosuna katıldı

barry keoghan the batman’in oyuncu kadrosuna katıldı


officer stanley merkel


Robert PattinsonZoë KravitzJeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis ve Peter Sarsgaard gibi isimleri bir araya getirecek Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman’den ilk fragman geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve büyük ses getirmişti. Fragmanın etkisi hala tazeyken, bir sevindirici haber de Dunkirk’ün yıldızı Barry Keoghan’ın The Batman’in oyuncu kadrosuna açıklanmasıyla geldi.

Barry Keoghan filmde, Frank Miller‘ın Batman Year One hikayesinde tanıtılan meclis üyesi James Gordon‘ın ilk partneri Stanley Merkel’i canlandıracak. Filmin Batman’in kariyerinin başlangıcına odaklanacağı düşünüldüğünde, Gordon’un kariyerinin ilk dönemlerinden bir partnerini filme dahil etmek oldukça mantıklı. Gotham Polis Departmanı’ndan sosyopat bir karaktere hayat verebilecek bir aktör tarafından canlandırılıyor olması ise cabası. Keoghan’ın olası devam filmlerinde Gotham City’de kalıp kalmayacağı ise tam bir muamma, çünkü Keoghan aynı zamanda Marvel’ın The Eternals filminde de rol alacak.

Görünen o ki vizyona gireceği 2021 yılına kadar bizleri heyecanlandırmaya devam edecek The Batman‘in fragmanını buraya bırakalım: