burning man’de bir türk: thousand fingers

burning man’de bir türk: thousand fingers


as bayrakları


1986’dan beri her yılın Ağustos-Eylül aylarında ABD’nin Nevada eyaletinde gerçekleşen Burning Man Festivali bu sene ilk defa, pandemi sebebiyle, sanal ortamda gerçekleşecek. Festivalin bu seneki sürprizlerinden biri ise, sahne alacak sanatçıların arasında bir Türk ismin de yer alması: Hakan Özkan aka Thousand Fingers.

Müzik kariyerine Londra’da başlayan ve devam ettiren Hakan Özkan’ın elektronik müzik projesi Thousand Fingers, son yıllardaki başarılı prodüksiyonlarıyla Kappa Futur Festival, Diynamic Outdoor, The BPM Festival’da yer almış ve kısa sürede Bonobo’nun Outlier Tour’unda remix’lerine yer verdiği isimlerden birine dönüşmüştü. Geçtiğimiz sene MKEY’nin El Paseo şarkısına yaptığı remix ile Beatport’ta 2 numaraya kadar yükselen Thousand Fingers’ın sıradaki durağının adı ise, bu sene çoklu evren temasına sahip olan Burning Man’ın sanal gerçeklik kampı {CYBERDREAMS}.

Raspberry Dream Labs tarafından hazırlanan etkinliğe sanal gerçeklik platformu AltspaceVR ev sahipliği yapacak. Thousand Fingers‘ın da yer alacağı, 30 Ağustos tarihinde TSİ 22.30’da gerçekleşecek olan ücretsiz etkinliğe giriş için hemen buradan kayıt yaptırabilirsiniz.