dc evreninin göz bebeği wonder woman 1984’ten yeni bir fragman

dc evreninin göz bebeği wonder woman 1984’ten yeni bir fragman


2 ekim'i bekliyoruz


Başrollerinde Chris Pine ve Gal Gadot’u tekrar buluşturan ve corona sebebiyle vizyon tarihi ertelenen yapımlardan biri olan Wonder Woman 1984‘ten yeni bir fragman paylaşıldı.

İsminden de anlaşılacağı üzere zaman dilimi olarak bizi seksenli yıllarda götürecek Wonder Woman 1984, Patty Jenkins’in yönetmenliğiyle serinin ilk filmiyle son on yılda DC’nin yaptığı en iyi film olarak öne çıkmış ve aynı zamanda bir kadın süper kahramanın hikayesini anlatmasıyla beyaz perdede çok da görmediğimiz bir durumun altından başarıyla kalkmıştı.

Gişede yakaladığı büyük başarının ardından paralel filmlerle de DC evreninin silkinip kendine gelmesine de yardımcı olan Wonder Woman 1984’ün senaryosu, bir kez daha Jenkins ile beraber 2014 yapımı Godzilla’nın senaristi Dave Callaham ve The Flash ve Titan dizilerinin yaratıcıları arasında yer alan Geoff Johns imzasını taşıyor.

80’ler mevzu bahis olunca haliyle Sovyetler ve Soğuk Savaş gibi başlıkların ağır basacağı filmde ağırlıklı olarak komedi filmlerinde görmeye alışık olduğumuz Kristen Wiig’i filmin yeni karakteri Cheetah, Narcos‘un Javier Pena’sı, Game of Thrones‘un Oberyn Martell’i Pedro Pascal’ı da insanların zihinlerini kontrol edebilme özelliğine sahip DC evreninin güçlü işadamı Maxwell Lord olarak izleyeceğiz.

Hans Zimmer’in filmin müziklerini yaptığı, Robin Wright ve Connie Nielsen’ın ilk filmdeki rolleriyle az da olsa gözükeceği ve Natasha Rothwell, Ravi Patel, Gabriella Wilde, Kristoffer Polaha, Amr Waked gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film; 2 Ekim’de vizyona girme hazırlığı yapıyor.

Planlarda bir değişiklik olana dek yeni fragman hemen aşağıda.