dua lipa remix albümünde sağımız solumuz kalite

dua lipa remix albümünde sağımız solumuz kalite


helal olsun


Şu anda müzik dünyasının en büyük pop yıldızlarından biri olan ve olma yolunda da ilerleyen Dua Lipa’nın so yıllarda gördüğümüz en büyük remix albüm projesi olan Club Future Nostalgia yayınlandı.

Madonna, The Black Madonna (yeni adıyla The Blessed Madonna) ve Missy Elliot gibi isimlerin albümde yer aldığını geçtiğimiz hafta Lipa’nın yaptığı Twitter paylaşımından öğrenmiştik. Daha sonra Gwen Stefani ve Mark Ronson gibi isimlerin de bu albümün parçası olduğunu öğrendiğimizde Club Future Nostalgia’ya olan merakımız bir basamak daha artmıştı.

Bugün yayınlanan albümün içeriğine bakınca ise şaşırmadık desek yalan olur. Müzik dünyasının Moodymann ve Masters At Work gibi ağır toplarını bile bu albümde bir araya getirip kendisine remix yaptırmayı başaran Dua Lipa’ya Horse Meat Disco, Yaeji, Blackpink, Mr. Fingers, Jayda G ve daha nice isim eşlik ediyor.

Sadece bu isimleri bir araya toplamasıyla bile uzun zamandır gördüğümüz en büyük remix albümüne imza atan Dua Lipa, müzik dünyasında sahip olduğu konumu pekiştirip kendisiyle karşılaştırılan isimlerden fersah fersah önde olduğunu kanıtlamış oldu. Buyrun dinleyiniz…