elizabeth debicki yeni the crown sezonunda prenses diana’yı canlandıracak

elizabeth debicki yeni the crown sezonunda prenses diana’yı canlandıracak


on numara cast


Son olarak çekimlerine zorunlu verilen bu arayı daha ufak bir nefes boşluğuna dönüştürdüğünü açıklayan The Crown, 2021’i pas geçip 2022’de yeni sezonuyla ekranlara geleceğini duyurmuştu. Bugünde dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili güzel bir haber aldık.

Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki yıllarına ve Britanya monarşisini ayakta tutmak için yaptıklarına ve yaşadıklarını anlatan Netflix dizisi The Crown‘ın 3. sezonu, geçtiğimiz yılın sonunda ekranlara gelmişti. Dizinin 3. sezonunda The Favourite‘taki etkileyici performansıyla Oscar kazanan Olivia Colman, Claire Foy’un yerine geçip Kraliçe II. Elizabeth olarak izleyici karşısına çıkmış ve dizideki performansıyla Altın Küre ödülünün de sahibi olmuştu.

Her sezon dizinin zaman akışına göre oyuncu kadrosunda güncellemeye giden The Crown, son olarak Vera Drake filmiyle Oscar’a aday olan ve Harry Potter and the Order of the Phoenix, Shakespeare in Love, Pride gibi filmleriyle hatırladığımız tecrübeli isim Imelda Staunton‘ın 5. sezonda Olivia Colman’dan rolü devraldığı açıklanmıştı. Dizinin son iki sezonunda Elizabeth’e kimin hayat vereceğini öğrendikten sonra akıllarda kalan tek soru Prenses Diana olarak kimi izleyeceğimizdi. Bugün itibariyle o sorunun da bir cevabı var.

The Great Gatsby ile dikkatleri üzerine çektikten sonra The Man from U.N.C.L.E., Macbeth, The Night Manager gibi yapımlarda rol alan ve son olarak bir türlü vizyona giremeyen Tenet’in başrollerinden biri olan Elizabeth Debicki, dizinin son iki sezonunda Prenses Diana olarak karşımıza çıkacak. Yetenek olarak zaten on numara, fiziksel benzerlik olarak da o 9.5’tan on verdiğimiz Debicki’li yeni The Crown sezonu için biraz daha beklememiz gerekebilir ama belli mi olur belki erken bir sürprizle karşılaşabiliriz.