goodfellas ve the sopranos’un senaristleri güçlerini birleştirdi; yeni mafya dizisi geliyor

goodfellas ve the sopranos’un senaristleri güçlerini birleştirdi; yeni mafya dizisi geliyor


terence winter & nicholas pileggi işbirliği


Mafya temalı diziler denildiğinde akla gelecek ilk yapımlardan olan, kimilerine göre gelmiş geçmiş en başarılı dizi The Sopranos‘un senaristlerinden Terence Winter, kült mafya filmi Goodfellas‘ın senaristi Nicholas Pileggi ve Oscar ödüllü yapımcı Brian Grazer, Showtime için yeni bir mafya dizisi kaleme almaya hazırlanıyor.

Sinema ve dizi tarihinde mafya ya da organize suç temalı yapımlar konusunda önemli işler ortaya koyan Terence Winter ve Nicholas Pileggi, yeni dizilerinde yeraltı örgütlerini, organize suç dünyasını, mafyayı ve Amerika’daki yozlaşmayı mercek altına alacak. Kulağa ilk başta “e diğer dizilerden farkı ne o zaman?” dedirten bu isimsiz projenin arkasındaki isimleri düşünecek olursak beklentinin neden ve ne kadar yukarıda olduğunu tahmin edebiliriz.

Henüz pre-prodüksiyo aşamasında olan dizinin bölümlerinin 1 saat süreceği belirtiliyor. Dizinin adı ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı gibi detaylar henüz netlik kazanmasa da şimdilik yapım aşamasında kollarını sıvayan ekip, seyircileri heyecanlandırmaya yetmiş görünüyor.