high fidelity ikinci sezonu göremeden iptal edildi

high fidelity ikinci sezonu göremeden iptal edildi


yolun açık olsun


Stephen Frears’ın kült fimi High Fidelity’nin Zoë Kravitz’li televizyon uyarlaması, ilk haberini aldığımız günden beri merakla beklediğimiz yapımlardan biriydi. 14 Şubat’ta ilk sezonuyla Hulu üzerinden ekranlara gelen dizinin ömrü bugün paylaşılan haberlere göre çok uzun olmadı.

En az film kadar başarılı olan ve sevilen Nick Hornby’nin 1995’te kaleme aldığı, 2000 yılında sinemaya da uyarlanan High Fidelity’nin televizyona uyarlanacağı haberini 2018’de almıştık. Diziden paylaşılan ilk görsellerini ise geçtiğimiz yılın son günlerinde almıştık. Brooklyn’li bir plak dükkanı sahibi Rob’un, eski ilişkilerini müzik ve pop kültürü üzerinden gözden geçirmesini konu edinen High Fidelity’’te Zoë Kravitz’e Da’Vine Joy Randolph, David H. Holmes, Jake Lacy ve Kingsley Ben-Adir gibi isimler eşlik ediyor.

John Cusack’in başrolündeki performansıyla aklımızın bir köşesinde kendine yer edinmeyi başardığı filmin dizi uyarlamasıyla ilgili çoğu insanın kafası karışıktı. Kimileri yüksek beklentiyle 14 Şubat’ı beklerken bir grup da “Nasılsa film gibi olamaz ama bir bakarım” demişti. İlk sezonuyla beklentilerin altında kalan diziden bugün iptal haberi geldi.

Korona sonrası belki döner diye takibi bırakmayacağımız dizinin ilk fragmanı hemen aşağıda.