iki yeni mac miller şarkısı bu gece yayında

iki yeni mac miller şarkısı bu gece yayında


saatlerimizi ayarlayalım


2018 yılında trajik bir biçimde hayatını kaybeden Mac Miller’ın ailesi, Ocak ayında sürpriz bir duyuru ile sanatçının yarım kalan albümü Circles’ı yayınlamıştı. Miller’ın 10 sene önce yayınlanan fakat dinleme servislerinde yer alması epey geç olan mixtape’i K.I.D.S.’in 10. yaşı şerefine Miller’ın mixtape dönemi kaydettiği ama daha önce yayınlanmamış iki Mac Miller şarkısı paylaşılacak.

Miller’ın beraber çalıştığı eski plak şirketi Rostrum Records’ın sahibi Benjy Grinberg, mixtape hakkında, “Mac bana, Macadelic’in yayınlanmasının ardından K.I.D.S.’i de yayınlayabilir miyiz diye sormuştu. Onu kaybetmek çok zor bir süreçti ama alışıyoruz. Mac’i her geçen daha fazla özlüyoruz ve onun müziğinin canlı kalmasını devam ettirmeyi işimiz olarak görüyoruz.” sözlerini söylemişti. Bu açıklamanın ardından ise plak şirketi bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada o dönem kaydedilen ama henüz yayınlanmamış Ayye ve Back In The Day isimli iki şarkının bu akşam saatlerinde yayında olacağını paylaştı.

Malum iki şarkı paylaşılana kadar Mac Miller’ın adının hakkını veren mixtape’i Kickin’ Incredibly Dope Shit yani K.I.D.S. hemen aşağıda.