jake gyllenhaal ve janicza bravo yeni bir dizi için bir arada

jake gyllenhaal ve janicza bravo yeni bir dizi için bir arada


başrolde jake gyllenhaal yer alacak


Janicza Bravo’nun ilk filmi Zola, henüz herhangi bir platformda gösterime girmemesine rağmen film endüstrisi içerisinde büyük ses getirmiş ve hepimizin merakını kamçılamıştı. Sundance’te ilk gösterimi gerçekleştirilen yapım, Bravo’yu en çok istenen yönetmenlerden biri haline getirmiş ve çok iyi yorumlar almıştı. Şimdiyse bunun meyvelerini toplayan yönetmen, yeni projesinde yıldız bir isimle bir araya geliyor.

Jake Gyllenhaal’un başrolde olacağı yeni seri, A Suspense Novelist’s Trail of Deceptions isimli bir New Yorker makalesi üzerine kurulacak. Ian Parker tarafından kaleme alınan makale, Dan Mallory’nin hayatına odaklanıyor. Mallory, The Woman in the Window isimli romanın yazarı ve romanda hayatını yarı – kurgu bir şekilde yansıttığı biliniyor. Gyllenhaal’u bir aktör olarak ön plana çıkartacak filmin yazarlığını ve yönetmenliğini Bravo üstlenecek.

Yine gerçek hayattan esinlenen Zola, iki dansçının deneyimleriyle alakalı bir twit zinciri üzerinden kurulmuş bir hikayeydi. A24’un dağıtımını üstleneceği filmin ne yolla bize ulaşacağını ise henüz bilmiyoruz. Yeni serinin çekimleri ve ekranlarda yer alma zamanı da belirsizliğini koruyor.