jared leto’lu tron filminden yeni haberler var

jared leto’lu tron filminden yeni haberler var



Tron serisi, döneminde çığır açan efektleri, sunduğu görsel şöleni ve kendi evrenine özel yarattığı sembolleri ile bilim-kurgu janrasında kült yapımlardan biri olma özelliğine sahip. Son olarak 2010 yılında arkasındaki bu iddialı açıklamalarla  Tron:Legacy ismiyle şansını bir kez daha beyaz perdede deneyen film serinin hayranlarından geçer not almayı başarmıştı.

400 milyon $ gişe hasılatı kazanarak büyük başarı elde eden filmin hemen ardından seriyi devam ettirmek için kolları sıvayan Disney, geçtiğimiz ay çıkan haberlere göre  “İlle de Jared Leto” diyerek filmin başrolü için başka kimseyi istemediklerini açıkça belirtmişti. Lion ile övgü topladıktan sonra Rooney Mara’lı Mary Magdalene’e imza atan Garth Davis‘in yöneteceği filmin müziklerini ise, Tron:Legacy filmindeki gibi Daft Punk‘ın üstleneceği artık iyice yüksek sesle konuşulan konulardan biri olmuştu.

Bugün gelen haberlere göre Jared Leto ısrarında bulunan Disney, bu ısrarında sona ulaşmış ve başarılı oyuncuyu ikna etmiş gibi gözüküyor. Instagram hesabından bir video paylaşan Leto, “Çocukluğumda beni bu kadar etkileyen bir projenin parçası olacağım için çok mutluyum.” açıklamasıyla haberi resmi ağızdan duyurmuş oldu.

Yeni Tron filminin hikayesi hakkında herhangi bir detay bulunmadığı için filmin nasıl bir şekilde karşımıza çıkacağı bilinmiyor. Ancak Tron: Legacy’nin başrollerinde yer alan Garrett Hedlund, Jeff Bridges ve Olivia Wilde‘ın bu filmde de rol alması yüksek ihtimal gözüküyor. Bu oyunculardan herhangi birinin devam filminde yer alıp almayacağını bekleyip göreceğiz.