lebron james’in space jam: a new lagacy setindeki duygusal konuşması yayınlandı

lebron james’in space jam: a new lagacy setindeki duygusal konuşması yayınlandı


kral ile duygusal anlar


2003 yılında NBA’e adım attıktan sonra kırılmadık rekor, aşılmadık engel bırakmayan LeBron James’in, Space Jam 2 setinin son gününde cast ekibiyle yaptığı konuşma sosyal medyaya sızdı. 2021 yılında vizyona girmesi planlanan Space Jam: A New Legacy’nin ayrıca yeni bir sneak peek’i var.

Konuşmasına hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü anlatarak başlayan James şunları söyledi: ”Çocuklar size tamamen dürüst olacağım. Space Jam 2 filmi için bana teklif geldiğinde bunu geri çevirmem mümkün değildi. Ben Space Jam izleyerek büyümüş bir çocuktum. Filmdeki basketbolcular benim idollerimdi. Bu yüzden kesinlikle bu filmde olmalıyım diye düşündüm. Ben sadece küçük bir şehirde büyüyen Afro-Amerikan bir çocuktum. Tek ebeveynli bir aileden geliyorum ve tek çocuğum. Annem 16 yaşında lise ikincisi sınıf öğrencisiyken bana hamile kaldığında gerçekten hiçbir şeyi yoktu. Yani gerçekten benim burada olmamam gerekiyordu. Siz olmadan şehrin gettolarında yaşayan bir Afro-Amerikan çocuk olarak bunları gerçekleştirmenin bir yolu yoktu. Şimdi üç çocuğum ile birlikte kendini bu durumda kurtarmış bir Afro-Amerikalı olarak yaşıyorum. Bu yaşadıklarım bana fazla gibi geliyor. ”

Sonequa Martin-Green, Cassandra StarrGreice Santo gibi isimlerin de yer aldığı filmin senaryosunu Creed serisiyle dikkatleri çeken Ryan Coogler ve Sev Ohanian, yönetmenliğini ise Malcolm D. Lee üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Damian Lillard, Anthony Davis, Klay Thompson gibi NBA yıldızları var.

Space Jam: A New Legacy’nin yeni sneak peek’i ile sizi baş başa bırakıyoruz: