millie bobby brown ve henry cavill’li enola holmes’tan yeni fragman

millie bobby brown ve henry cavill’li enola holmes’tan yeni fragman


küçük sherlock


Netflix’in Millie Bobby BrownHenry Cavill ve Helena Bonham Carter gibi isimleri bir araya getirdiği Nancy Springer’ın Enola Holmes Mysteries adlı roman serisinden küçük ekrana uyarladığı Enola Holmes’tan bir fragman paylaşıldı.

Hem edebiyat hem de sinema dünyasının sevilen karakterlerinen biri olan Sherlock Holmes’un onun kadar ünlü olmayan dedektif kardeşi Enola Holmes’un hikayesini anlatacak film, oyuncu kadrosuyla merak uyandırmayı başarmıştı. Başrolünde Stranger Things’in Eleven’ı Millie Bobby Brown’ı Enola Holmes, Henry Cavill’ı Sherlock Holmes ve Helena Bonham Carter’ı ise Holmes kardeşlerin annesi olarak izleyeceğimizi öğrenmemizle birlikte filme olan ilgimizin artmadığını söylesek yalan olur.

Kendisini corona sebebiyle yaşanan karantinadan kıl payı kurtaran filmde Millie Bobby Brown, aynı abisinin yaptığı gibi keskin zekasını ve sivri dilini bir anda ortadan kaybolan annesini bulmak için kullanıyor. Sherlock ve Mycroft gibi iki abisinden bu konuda yardım isteyen Enola, onların uzaktan gözetiminde bu problemi kendi başına çözmek istemesiyle aksiyon dolu bir maceraya atılıyor.

Yönetmen koltuğunda Fleabag ve Killing Eve gibi başarılı dizilerin bölümlerini yöneten Harry Bradbeer‘ın yer aldığı filmde Bradbeer’a How I Live Now ve Wonder gibi filmlerin senaristi ve Harry Potter and the Cursed Child oyununun yazarı Jack Thorne eşlik ediyor.

23 Eylül’de Netflix üzerinden izlemeye açılacak yapımın yeni fragmanı hemen aşağıda.