millie bobby brown’ın sherlock holmes’un kız kardeşini canlandırdığı enola holmes’tan fragman

millie bobby brown’ın sherlock holmes’un kız kardeşini canlandırdığı enola holmes’tan fragman


23 eylül'de netflix'te


Netflix’in Nancy Springer’ın Enola Holmes Mysteries adlı roman serisinden küçük ekrana uyarladığı Enola Holmes’tan bir teaser fragman yayınlandı.

Hem edebiyat hem de sinema dünyasının sevilen karakterlerinen biri olan Sherlock Holmes’un kardeşi Enola Holmes’un hikayesini anlatacak film, oyuncu kadrosuyla merak uyandırmayı başarmıştı. Başrolünde Stranger Things’in Eleven’ı Millie Bobby Brown’ı Enola Holmes, Henry Cavill’ı Sherlock Holmes ve Helena Bonham Carter’ı ise Holmes kardeşlerin annesi olarak izleyeceğimizi öğrenmemizle birlikte filme olan ilgimizin artmadığını söylesek yalan olur.

Kendisini corona sebebiyle yaşanan karantinadan kıl payı kurtaran filmde Millie Bobby Brown, aynı abisinin yaptığı gibi keskin zekasını ve sivri dilini gizemli olayları çözmek için kullanıyor. Yönetmen koltuğunda Fleabag ve Killing Eve gibi başarılı dizilerin bölümlerini yöneten Harry Bradbeer‘ın yer aldığı filmde Bradbeer’a How I Live Now ve Wonder gibi filmlerin senaristi ve Harry Potter and the Cursed Child oyununun yazarı  Jack Thorne eşlik ediyor.

23 Eylül’ Netflix üzerinden izleyebileceğimiz filmden paylaşılan teaser fragman hemen aşağıda.