paul mescal, maggie gyllenhaal’un ilk uzun metraj filmi the lost daughter’ın oyuncu kadrosunda

paul mescal, maggie gyllenhaal’un ilk uzun metraj filmi the lost daughter’ın oyuncu kadrosunda


olivia colman, dakota johnson, paul mescal


Maggie Gyllenhaal’un ilk uzun metraj deneyimi olacak ve  Olivia Colman, Jessie Buckley, Dakota Johnson ve Peter Sarsgaard gibi isimleri ağırlayacak The Lost Daughter filminin oyuncu kadrosuna bir ekleme daha yapıldı.

Bu yılın en çok konuşulan yapımlarından biri olan Normal People’ın başrol isimlerinden Paul Mescal, Elena Ferrante‘nin aynı isimli romanından uyarlanacak The Lost Daughter ile ilk beyaz perde tecrübesini yaşamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda The Rolling Stones’un Scarlet isimli şarkısı için hazırladığı videonun başrolünde rol alan Paul Mescal, Normal People ile kısa sürede bir sosyal medya fenomenine dönüşmüştü.

Filme dönecek olursak iddialı kadrosuyla dikkat çeken ve Maggie Gyllenhaal’un senaryosunu da kaleme aldığı The Lost Daughter, bir üniversite profesörünün gittiği yaz tatilinde geçmişindeki sırlarla yüzleşmesini ve anneliğinin ilk dönemlerinde hissettiği duygu karmaşasını işleyecek. Filmde Olivia Colman, hayatına giren yeni insanlar sonucunda bir kaosun içerisine sürüklenen üniversite profesörü Leda’ya hayat verirken; Dakota Johnson ise Leda’yı deniz kenarında gören ve bütün olayların başlamasına vesile olan Nina karakterini canlandıracak.

Şimdilik prodüksiyon süreciyle ilgili detayların paylaşılmadığı The Lost Daughter, yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olmaya aday gibi gözüküyor.