powerpuff girls live action olarak bir kez daha televizyona geliyor

powerpuff girls live action olarak bir kez daha televizyona geliyor


canlı kanlı powerpuff girls


Çizgi dünyanın sevilen dizilerinden Powerpuff girls, gerçek oyuncularla bol aksiyonlu bir formatta bir kez daha televizyona geliyor.

Craig McCracken tarafından Cartoon Network için hazırlanan Powerpuff Girls; Profesör Utonium’un şeker, baharat ve güzel olan her şeyi karıştırıp içine gizemli Kimyasal X’i eklemesiyle süper güçlü ve süper sevimli kahramanlarımızın ortaya çıkmasıyla sonuçlanmıştı. 1998 ve 2005 arası 6 sezon, 78 bölüm sürdü. 2002’de The Powerpuff Girls Movie adında bir çizgi film de çıkmıştı. 2016’da da dizi Cartoon Network’te yeniden başlayıp hala devam eden dizi, yeni bölümlerinde Blossom, Bubbles ve Buttercup’ın yanına Bliss adlı siyahi bir Powerpuff’ı da kadrosuna katmıştı.

Klasik Cartoon Network çizgi dizisi olarak yıllardır hayatımızda olan seri, formatını biraz değiştirip farklı bir proje olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şu anda proje aşamasında olan yapımda kahramanlarımızı bu sefer 20’li yaşlarında takip edeceğiz. Çocukluklarını suçla savaşarak geçirmenin verdiği pişmanlık yüzünden kostümlerini çıkarıp bir kenara bırakan üçlü, dünyanın kendilerine olan ihtiyacına karşı koyamayıp bir kez daha suçla savaşmak için geri dönecek.

Bu yeni serinin yapımcılığı Cartoon Network’ün sayısız animasyonunda görev yapmış Heather Regnier ve Juno ile Oscar kazanmış Diablo Cody ikilisi üstlenecek. Berlanti Productions’ın hazırlayacağı dizinin uygulayıcı yapımcılık görevleri de Greg BerlantiSarah Schechter ve David Madden’de olacak. Şimdilik gelişim aşamasında olan proje kulağa son derece ilginç geliyor ve görmek için sabırsızlanıyoruz.