ridley scott’ın bilim kurgu dizisi raised by wolves’tan yeni bir fragman var

ridley scott’ın bilim kurgu dizisi raised by wolves’tan yeni bir fragman var


3 eylül’de hbo max’te


Bilim kurgu filmleri başta olmak üzere Hollywood’a kazandırdığı sayısız yapımla sinema dünyasının kült yönetmenlerinden biri olarak anılan Ridley Scott’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği bilim kurgu serisi Raised By Wolves’tan bir yeni fragman geldi.

Denis Villeneuve’ün Prisoners filminin de senaryosunu kaleme alan Aaron Guzikowski’nin yaratıcılığında hayata geçirilen Raised By Wolves, HBO Max ekranında yayınlanacak. İlk iki bölümünü Ridley Scott’ın yönettiği dizi, insanların yeni adım attığı bir gezegende çocukları yetiştirmekle görevlendirilen iki android‘in hikayesini anlatıyor. Büyümekte olan koloniler ve din kavgaları nedeniyle bölünmenin eşiğine gelirken, bu android’ler insanların inançlarını kontrol etmenin beklediklerinden çok daha güç olduğunu fark edecekler.

Başrollerini Amanda Collin ve Abubakar Salim‘in paylaştığı dizide ikiliye Vikings dizisiyle tanıdığımız Travis Fimmel başta olmak üzere Winta McGrath, Niamh Algar, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah ve Ivy Wong gibi isimler eşlik ediyor.

3 Eylül tarihinde HBO Max’te yayın hayatına başlayacak Raised By Wolves’un yeni fragmanı için aşağı alalım.